Това дете от години се бори за пълноценно съществуване.

Филип страда от детски аутизъм и много радък вид епилепсия, а Вие може би вече сте наясно с неговата нелека съдба - в GlasNews.bg не веднъж сме публикували материали за неговото здравословно състояние. Днес обаче е един от онези тежки и тъжни дни... Филип няма сили и лежи, нито яде, нито пие. Майка му с тъга споделя, че все по-често имат подобни тежки дни. А лекарите казвали, че това се дължи на състоянието му.

"В такива дни се чувствам още по-безсилна и ми се плаче, много ми се плаче! Но нямам право да бъда слаба, защото той има нужда от мен и аз нямам право да се предавам! И трябва да се боря, за него за да няма такива дни!", откровена е майката на Филип.

Албертина Сантиаго Риверо вярва, че с много любов, грижи и терапии, синът й ще има шанс за подобрение.

"Плаши ме това, че не знам срещу какво се борим, но също така знам, че трябва да се борим!", добави още тя.

Сблъсках се с човешката злоба. Не пожелавам на тези хора един ден от моя живот

Майката отправи зов за помощ във Фейсбук страницата "Да подадем ръка на Филип за едно щастливо детство":

"Моля всеки, който реши да ни подкрепи в тежката ни и продължителна борба! Борба, която е безмилостно жестока, когато става въпрос за дете! Но също така знам, че благодарение на добрите хора, които са до нас и ни подкрепят ще успеем! Всеки жест е ценен за нас, защото той дава частица надежда на Филип!", написа тя.

Средства може да дарите тук:

Албертина Сантиаго Риверо - майка
BG81STSA93000020452246 - основание - дарение за Филип
Банка ДСК
PayPal: [email protected]

"Благодаря отново, че изчетохте откровението на една изстрадала майка! Бъдете здрави и се радвайте на всяко постижение на децата си, дори на белите им! Защото много хора нямат този шанс!", така завършва публикацията си майката на Филип.

Помните ли Филип, който се помоли за Сашко? Той има нужда от нашата подкрепа!