Заснетият клип със сцени на жестоко домашно насилие, за който GlasNews ви информира, е от неделя. В него се вижда как мъж бие съпругата си, а според коментарите видеото е снимано от 13-годишната дъщеря на съпрузите, която е станала свидетел на побоя.

Ужас! Дете засне как баща му бие жестоко майка му СНИМКИ 18+

Екип на БТВ се свърза с пострадалата жена и майка ѝ, която е качила кадрите в социалните мрежи. Отказват да застанат пред камерата. Обясняват, че не са подали сигнал за насилие, защото мъжът за първи път ѝ посяга. Според съседите в дома им редовно имало скандали.

Ние сме се самосезирали по случая, няма сигнали, посочи Никилой Вътев от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Причината е, че тя е отказала да отнесе документ на свекъра си. Така е възникнал скандалът. Детето е заявило, че то е направило клипа без знанието им, отбеляза районният прокурор Албена Разсолкова.

Ето защо се стигна до побой над жена пред очите на детето ѝ

Мъжът е криминално проявен. Осъждан, но реабилитиран. Преди години жена му пуснала сигнал за насилие, впоследствие отрекла.

Медията разговаря и с майката на вече задържания мъж. Тя обяснява, че той не е посягал на жена си, а обратното. Имали две деца, като едното е от друг баща.

"Години наред моето дете страда. Не бях съгласна синът ми да се жени за нея. Той не я е тормозил. Не знам откъде идва всичко това. От майка ѝ - тя я настройва. Сега синът ми е на работа. Не се крие", казва Стефка – майка на задържания мъж.

Припомняме, към 13:00 часа днес мъжът, проявил насилието, е задържан в столицата, където се е укривал. Полицията и прокуратурата работят по случая.

Повдигнаха обвинение на мъжа, бил жена си пред детето им