Мъж е бил блъснат на пешеходна пътека от бус в Стара Загора. За това разказа пострадалият, като изрази благодарността си към медиците от спешна помощ. Той има счупено рамо и множество охлузвания. Приет е за лечение в болница, където също е получил незабавна и качествена грижа.

Ето какво разказа Камен Сиди:

"Здравейте, аз съм един от пострадалите на пешеходна пътека, на ул „Августа Траяна“ и „Иван Вазов“.

Блъсна ме бус на Лео Експрес.

Стигнах до пешеходната пътека.

Вдигнах и задържах ръка, че мисля да пресека. Спря черен стар Мерцедес и ми даде път. Убедих се, че е безопасно. Тръгнах и усетих охлузване. После видях, че буса е ударил Мерцедеса.

Възхитен съм от лекарите! На мястото на инцидента дойде млад лекар, от частен автомобил,който с мили думи ме успокои. Той стоя докато дойде линейката .Ако се познаете докторе, искам да ви благодаря за подкрепата.

Дойде линейката изключително бързо, а екипа беше от професионалисти. Усмихнат загрижен лекар и лекарка.

Закараха ме светкавично в спешното на ОРБ.

Там страхотна лекарка ме пое и ме успокои, назначиха ми изследвания др Вълканов и др Иванов и лекарката,която не разбрах как се казва.

Направиха ми скенер на гръден кош, на глава, ехография на корем, рентген на ръката.

Оказа се счупено рамо на дясната ръка,хематом на дясно око, и наранявания на дясната бузата.

Убедиха ме да остана в болницата 48 часа. Доктор Вълканов ме прие в нерво хирургия на университетска клиника на 8-ми етаж .

Отделението бе чисто, луксозно, след основен ремонт и подобрения.

Персонала бе мил, уважителен, страхотен, от професионалисти. От санитарките, до лекарите.

Бях обгрижван с внимание, както и всички други пациенти.

На пук на всичко лошо изписано за окръжна болница Стара Загора,аз искам да изкажа благодарност на лекарите които се погрижиха за мен, за качествената им работа, за уважението и към близките ми които идваха да ме видят, за бонбоните, които доктора даде на децата ми при изписването ми днес. На сестрите, също искам да изкажа искрената си благодарност. На санитарките искрено благодаря. И на всеки един човек от персонала искрено благодаря.

Цял живот ще съм ви признателен и искрено благодаря!"