Близките на млада жена нямат информация за местонахождението й. 20-годишната Марина е в неизвестност от тази събота. Заедно с приятели била на парти в столичен клуб, но към 3 часа през нощта изчезнала.

Нейният приятел съобщава, че никой от компанията й не може да се свърже с нея вече над 24 часа. Георги Пачеджиев уточнява, че не се е карал с Марина, а предпочита да потърси информация за нея преди да е станало късно.

Добра новина! Намериха изчезналия Александър от Перник

"Здравейте! С риск тя да ме намрази, и без да искам да звуча като ревнивия приятел (преди всичко, ме интересува да е добре) - някой има ли някаква информация за Марина от събота, защото никой от по-близките приятели не може да се свърже вече над 24 часа", пише Георги Пачаджиев.

"След още малко време ще започна ударно издирване и дано просто аз да съм за псуване, но предпочитам да съжалявам, за каквото съм направил, отколкото задето не съм", добавя той.

Пачаджиев твърди, че е подал сигнал и до институциите. Мъжът пише, че телефонът на момичето е включен, а мобилните данни са активни. Приятелят на Марина добавя и нейна снимка, както и кадър от въпросната вечер в клуба.

Изчезнало момиче отново вдигна накрак Перник СНИМКА