За неприятна ситуация сподели мъж в мрежата. Валери Митков разказва, че е станал обект на "несъобразено" отношение, когато използвал градския транспорт в Сливен. Случката се разиграла по линия 116, а във Facebook  е споделена на 28 май.

Мъжът споделя, че в случая е бил нарушител - нямал билет, но бил подготвен чинно да си плати предвидената глоба. "Предварително си бях подготвил парите", добавя той.

Това, което предвиждал, че ще стане, се случило. Пристигнали контрольорите по линията, които санкционирали мъжа. След това обаче той твърди, че последвало и неочаквано отношение.

Респект за този кондуктор! Намери раница с пари и я върна непокътната СНИМКА

"Впоследствие 2-те жени идват и ми слагат глобата, аз си я плащам, останаха и започнаха заплахи, обиди, викания!", споделя той. Митков разказва, че не мисли да оставя случилото се така, добавяйки че вероятно камерите на превозното средство са заснели ситуацията.

Вижте цялата публикация, споделена от  Валери Митков:

"Здравейте група!  Искам да се оплача от контрольорите по линия 116, за несъобразеното отношение към мен (като пътник). Предварително си бях подготвил парите за глобата… Нямах билет, но знаех, че ще имам глоба. Впоследствие 2-те жени идват и ми слагат глобата, аз си я плащам, останаха и започнаха заплахи, обиди, викания!

Всичко това което се случи си мисля, че се е записало на камерите в автобуса! Няма да оставя нещата така!"

Шофьор на тролейбус свали дете в дъжда, не можело да пътува с колело