Домашно куче нахапа носителката на титлата "Мисис България" Венета Харизанова. Инцидентът се случил по време на разходката й на Витоша. 

Всяка неделя моделката ходела в планината с домашния си любимец - йоркширският териер Бебси. Този път обаче по пътя се разминава със семейство - мъж, жена и двете им деца на около 4-6 годишна възраст, казва  Харизанова. Със себе си те водели и куче. 

Брутален бой в сръбския Биг Брадър! Арестуваха нашенец ВИДЕО

"Мисис България" помолила любезно стопаните на кучето да го държат по-здраво, за да преминат двамата с Бебси, тъй като то не спирало да се дърпа от повода си и да лае по тях. Вместо това обаче, бащата решава да натовари 4-годишното си дете с тази задача.

Преминавайки покрай тях, кучето се откъсва от стопаните си и напада Харизанова, допълва още тя пред "Телеграф". Освен дрехите ѝ, побеснялото животно захапва и крака на моделката. Тя веднага отишла в "Пирогов", където се установило, че е алергична и не могат да ѝ сложат ваксина против тетанус. Там "Мисис България" получила необходимите грижи, както и няколко шева. 

Харизанова призовава собствениците на кучета да бъдат по-отговорни.