Граждани алармираха за грозна проява, в която винят млада дама. Смартфонът на един от служителите на варненски магазин бил задигнат.

Устройството било оставено сред стоката, а на кадри от охранителни камери се вижда жена, която го взема.

За случката алармира гражданка в серия от публикации във Facebook. Първоначално тя призовава своята съгражданка, обвинена в посегателството, да върне устройството, за да не публикува кадри от камери за наблюдение.

Маскиран крадец нахлу в дома на майка с бебе, издирват го СНИМКА

"Ще помоля мацката, която открадна телефона на колегата в магазин "Тр--а", Варна, до Окръжна болница, да го върне, за да не ѝ разпространя снимките в действие. Изглежда хубаво момиче - да не стане за резил. В телефона си колегата има важна информация и сантиментални снимки, така че... Чакаме те...", гласи първата ѝ публикация. Изглежда устройството не било върнато при законния си собственик - нещо повече. Варненката твърди, че локацията му била засечена из местни заложни къщи.

"Цяла нощ следим телефона и виждаме, че влиза от заложна в заложна", пише Мимито Д.

Майка твърди, че баща набил деца - разбил устата на едното!

През новата седцица търпението на потърпившите се изчерпва и в социалните мрежи те разкриват кадри от кражбата, както и лицето на дамата, която винят за нея.

"И другия път мисли преди да правиш някаква крачка! Телефонът ще се върне на колегата по законен ред!", пише жената, дала гласност на случая.

Към момента няма повече подробности за развоя на станалото.

Кадри: Мимито Д.

Страшен гръм в София! Хвърчат патрулки и пожарни