Шокиращ сигнал за насилие над тийнейджъри се появи във Facebook. Жена твърди, че баща е бил 15-годишен, ударил и друг негов приятел. Цветелина Радева разказва за станалото в публикация, споделена в група на дунавския град Русе, откъдето е и историята.

"40-годишен мъж бие деца на 15 години! На едното удря 8 шамара и му разбива устата, на другото успява само един", твърди Радева.

Тя добавя, че са извикани служители на реда, които са проверили лични документи, но по думите ѝ никой не се е свързал с родителите на потърпевшите деца.

Радева споделя и видео, за което се твърди, че е от въпросната вечер. На него не се виждат лица - нито на сочения за агресор, нито на замесените подрастващи. Чуват се ядосани думи на мъж, както и гласовете на тийнейджъри, които видимо отричат вината си.

Геомагнитната буря, причинила полярното сияние, атакува Земята днес

От диалога на записа обаче се появява и версия за напрежението. От думите на мъжа, който вероятно е баща на дете, което е на по-малка възраст от тази на тийнейджърите, се подразбира, че те са се провинили. От своя страна потърпевшите многократно отхвърлят това да е истина.

“Всеки ден ще те бия, ако трябва. Няма да закачаш малкия, няма да се правиш на важен... Не се прави на малките ... Всеки може да се прави на малките... На малките всеки може да се прави. Бъди мъж, не се прави на малките... Всеки ден мога да те бия, ако искаш” - това са част от отправените от възрастния глас реплики.

“За какво ме биеш, бе, не ти бия детето... Не сме направили нищо”- отричат от своя страна децата Чува се сборичкване, младежите отричат, а мъжа настоява на своята версия.

Намесва се и женският глас, който казва, че “малкия” всеки ден плаче.

“Всеки ден ми се оплаква малкия, аз не идвам. Сега вече не изтърпях повече”, чува се отново гласът на мъжа.

Пак се намесва и жената, която споменава за случка с куче, която според нея породила напрежение.

Към момента по случая няма официална информация.

GlasNews продължава да следи темата.

Страшен гръм в София! Хвърчат патрулки и пожарни

Вижте и целия сигнал на Цветелина Радева, публикуван без намеса:

"40-годишен мъж бие деца на 15 години! На едното удря 8 шамара и му разбива устата, на другото успява само един!

Викат полиция... При идването им се искат само лични карти и случая приключва. Дори не са потърсили родителите на децата! Та в каква държава живеем?

Майката на едното дете звъни пак, след като разбира и даже спират да и вдигат ! Това е България"

ВИДЕОТО от случката вижте на ЛИНКА.