Родителите на изчезналия Мартин пристигнаха в София заради сигнал, че синът им е бил в столицата. Те получили и съобщения от неговия телефонен номер, но апаратът вече е изключен.

Сигналът доведе родителите на Мартин до столичен мол. Те получили съобщение от младеж, който обяснил, че вчера вечерта е видял студента в търговския център. По думите му момчето е изглеждало притеснено. Преглеждат се записи от видеокамерите, за да се разбере дали в действителност Мартин е бил в мола вчера.

Млад мъж изчезна в Перник, откриха отключена колата му СНИМКИ

"Сигнал през фейсбук от момче, което работи в книжарница в този търговски център. Той ми написа, че е забелязал подобно описание в 20.30 часа, че е бил видимо притеснен. С вече доста сплъстена коса. Значи най-вероятно не се е къпал; Решихме да дойдем да проверим камерите на центъра, за да видим дали е той. Да знаем дали е жив. Прегледаха записите, но казаха, че ще ги прегледат още по-обстойно. Очакваме съдействие то самия търговски обект вътре", каза пред БНТ Силвия Георгиева.
Родителите му също така са получили и съобщения от неговия телефонен номер, който вече е изключен.

Нова информация за изчезналия Мартин

"Помолих го да ми пише, че е добре. Пътували към Пловдив. И ми изпрати само снимка на прозорец на влак или автобус не мога да разбера и се вижда едно поле. Това е за вчера. А предната вечер пак получих пак смс от него "Утре се прибирам с влака" Де факто вчера трябваше да се прибере, както ми е написал и аз го помолих да ми, прати селфи да видя, че е добре. Изпрати ми снимка. Видимо уплашен изглежда на снимката и дотам беше комуникацията. Друго не ми е написано. Много хора споделят публикациите, много коментари има. Хората съдействат, пращат", каза още майката.

Не само Любомира е изчезнала! Издирват още две момичета във Варна


Мартин изчезна на 25 януари вечерта, след като се качил във влака от Пловдив за Стара Загора. Бил е облечен с тъмносиньо яке, черни дънки, кафяв пуловер, черни маратонки. Той е с дълга коса, висок 185 см.

Призивът на родителите му е всеки, който го забележи, да сигнализира полицията или самите тях - техните контакти са разпространени в социалните мрежи.

Доброволци и състуденти на Мартин се обединяват в издирването му