Лек автомобил беше наказан заради паркиране. Или поне това изглежда да е основната причина. Колата с марка „Хонда“ е затрупана с отпадъци в знак на недоволство. Случката е от Варна, а за нея сигнализира жител на града.

„Безмилостно наказание,“ коментира той.

От публикуваните кадри се вижда и вандалската проява. Торби с боклуци са поставени по предния капак, както и по тавана на возилото. Дали обаче подобна демонстрация е най-удачното решение на проблема. Повечето коментиращи в социалната мрежа, дори не откриха проблем във въпросното паркиране.

„И какво постигна въпросния хомосапиенс? Най-вероятно човекът е спрял на "мястото" на някой, който спира там от 15 години. Прост народ, слаба държава!,“ коментира мъж.

„Това не е паркомясто, точно до колата има казани,“ написа друг.

„И как е спрял въпросния автомобил? На никого не пречи, всеки е изперкал и раздава правосъдие... за съжаление,“ коментират още.

„Дядо му там си е паркирал москвича по време на соца. Мисли, че мястото му се полага. Види някоя обикновена кола с чужда регистрация, направи му мизерия. Види някой скъп джип спрял там, само псува, не смее да се доближи да не го бият,“ пише мъж.

„Това е горе-долу приемвливо паркиране, но има някои спират точно пред самия кош за боклук и според мен го заслужават!,“ смят друг.