Жена благодари на родни полицаи, помогнали на съпруга ѝ, който припаднал.

Благодарственото писмо по случай празника на полицията е получено в ОД на МВР-Хасково.

Емилия Стефанова благодари на двама полицаи за отношението към нея и пострадалият ѝ съпруг. Писмата ѝ са адресирани до министъра на вътрешните работи и до директора на Областната дирекция.

В тях тя изказва благодарност за внимателното и човешко отношение, което са положили младши инспекторите Петър Динков Петров и Петър Атанасов Петров. Тя разказва, че на 21 септември по време на работа на мъжа ѝ, работещ като таксиметров шофьор, му е прилошало и изпаднал в безсъзнание, съобщиха от полицията.

Абсурд! Шофьорка на джип засече автобус, за да качи жена

На мястото пристигнала линейка и полицейския патрул, които оказали първа помощ на Стефан Стефанов. След като лекарският екип е отвел пострадалият в болницата, двамата полицаи са позвънили на съпругата, за да я уведомят, погрижили се за автомобила му и я изчакали, за да ѝвръчат ключовете на колата, в които имало лични документи.

Емилия Стефанова завършва писмото си, изразявайки цялото уважение на семейството си за оказаното съдействие, подкрепа и съпричастност към полицейските служители и използва празника на полицията, за да ги поздрави.

„Този случай ме изпълва с вяра и надежда, както за бъдещето на българската полиция, така и на държавата ни”, пише тя.

Снимки: ОД на МВР-Хасково 

Пари не достигнаха на момче да купи подарък на сестра си, непознат помогна