Шофьорка възхити десетки в социалната мрежа, след като сподели впечатленията си от пътуване по магистрала "Тракия". Ето какво пише тя: 

"Ще напиша един малко по-различен пост от обичайните. И ще бъда кратка.

Свикнали сме да четем за джигити, самоубийци, несъобразителни, нагли и тем подобни шофьори, особено през летния сезон. Такива, които не оценят собствения си живот, камо ли този на околните...
Днес обаче беше много различно! Искам да благодаря на всички шофьори, които днес пътуваха между 7:30 и 9:00ч, в участъка от Стара Загора до Бургас, в посока Бургас!

Беше ми изключителен кеф да шофирам! Нямаше нито едно пресвяткане, нито едно навиране, натискане, стряскащи спирачки или безразборно шикалкавене из лентите! Всички по-бавни правеха навреме път на по-бързите. Всички по-бързи бяха толерантни и изчакваха всяка една маневра на околните, за да продължат по пътя си. Спазваше се безопасна дистанция. А беше изключитително натоварено движението! С една дума искам да ви кажа - възможно е!!! Възможно е да се уважаваме и да пътуваме спокойно. Възможно е да стигнем усмихнати там, за където сме тръгнали! Не изисква голямо усилие, но това, което ни носи, е голям кеф! 

Пожелавам на всички все по-често да пътувате така, както пътувах аз днес със семейството ми! Приятно лято!"

Коментарите на възхитени хора под поста са десетки. 

GlasNews.bg призовава да бъдем толерантни на пътя!