Младата шофьорка, "летяща" с BMW-то си с 200 километра в час, с чиито геройства ви запознахме вчера, пусна още по-скандално видео. На него тя е на седалката до шофьора, но държи волана и натиска педала на газта, демонстрирайки, че всъщност тя кара "кошмара на всички" - сиреч черното BMW. В същото време приятелката ѝ, която е на шофьорското място, буквално се е свлякла на страничния прозорец и демонстрира як сън.

Безразсъдна шофьорка лети с 200 км/ч, хвали се в TikTok ВИДЕО+СНИМКИ

“Когато най-добрата ти приятелка спи на волана, ти караш и си се напил на боклук, обаче си спокоен, защото ще вземат нейната книжка, не твойта”, казва с истеричен смях станалата вече популярна Валето, която очевидно снима и скандалното видео. Вижте го:

Въпросната героиня е документира "геройствата си" и се хвали с тях в актуалната социална мрежа TikTok, видя GlasNews.bg.

"Черното BMW е кошмарът на всички...", звучи музика за фон, докато шофьорката например заснема километража. Има доза истина в парчето - кошмарно обаче е поведението на дамата, която шофира колата.

На други публикувани от нея видеа ставаме свидетели и на други нелепи начини на шофиране. На част от кадрите се вижда момиче зад волана на Фолксваген, което обаче не управлява превозното средство, а е хванало смартфон в ръцете си. Пасажерът в автомобила, която е и жената, шофирала с 200 км/ч, държи кормилото с едната ръка, а в другата е телефонът й, с който записва безумието.

Авторката на видеото сама се забавлява на глупостта си, това става ясно от кадрите. Тя се смее и изрича думите: "Е*ати шофЕра". Приятелката й пък обяснява, че не управлява автомобила тя: "Не карам аз. Виж къде са ми краката" - в този момент снимащата показва краката на момичето, което е зад волана. Секунди след това автомобил изпреварва безумно управляващите возилото и Валето, авторката на видеото, казва: "Дай газ, дай му! Утрепи го тоя". Следва истеричен смях, както и грозни обиди, които не смятаме за нужно да цитираме.

Вижте тук нелепите изпълнения на Валето:

 

Ето го и автомобила, с който жената гази закона и без притеснение демонстрира това. Дано само не сгази невинни хора, защото с поведението си зад волана създава редица предпоставки за опасни ситуации и инциденти...

В платформата TikTok Валето има над 10 хиляди последователи. Скандалните й клипове пък трупат значителен брой преглеждания и коментари със смеещи се емотиконти, ние обаче не откриваме нищо забавно във видеата й, а напротив - положението е трагично. 

Дали от полицията ще предприемат мерки срещу поредното абсурдно изпълнение на пътя, предстои да разберем. А ако мечтата на Валентила е била да бъде популярна в мрежата - е, честито, тази мечта е на път да се сбъдне!