Пореден пристъп на лудост зад волана.

Млада жена "лети" с BMW-то си с 200 километра в час. Водачката на превозното средство е документирала "геройството си" и се похвали с него в актуалната социална мрежа TikTok, видя GlasNews.bg.

"Черното BMW е кошмарът на всички...", звучи музика за фон, докато шофьорката заснема километража. Има доза истина в парчето - кошмарно обаче е поведението на дамата, която шофира колата.

На други публикувани от нея видеа ставаме свидетели на нелеп начин на шофиране. На част от кадрите се вижда момиче зад волана на Фолксваген, което момиче обаче не управлява превозното средство, а е хванала смартфон в ръцете си. Пасажерът в автомобила, която е и жената, шофирала с 200 км/ч, държи кормилото с едната ръка, а в другата е телефонът й, с който записва безумието.

Авторката на видеото сама се забавлява на глупостта си, това става ясно от кадрите. Тя се смее и изрича думите: "Е*ати шофЕра". Приятелката й пък обяснява, че не управлява автомобила тя: "Не карам аз. Виж къде са ми краката" - в този момент снимащата показва краката на момичето, което е зад волана. Секунди след това автомобил изпреварва безумно управляващите возилото и Валето, авторката на видеото, казва: "Дай газ, дай му! Утрепи го тоя". Следва истеричен смях, както и грозни обиди, които не смятаме за нужно да цитираме.

В платформата TikTok Валето има над 10 хиляди последователи. Скандалните й клипове пък трупат значителен брой преглеждания и коментари със смеещи се емотиконти, ние обаче не откриваме нищо забавно във видеата й, а напротив - положението е трагично. 

Дали от полицията ще предприемат мерки срещу поредното абсурдно изпълнение на пътя, предстои да разберем. А ако мечтата на Валентила е била да бъде популярна в мрежата - е, честито, тази мечта е на път да се сбъдне!

Вижте тук нелепите изпълнения на Валето:

Ето го и автомобила, с който жената гази закона и без притеснение демонстрира това. Дано само не сгази невинни хора, защото с поведението си зад волана създава редица предпоставки за опасни ситуации и инциденти...

Шофьор лети със 100 км/ч, а в ръцето му - невръстно бебе СНИМКИ

Емрах лети с 260 км/ч на пътя! Ще има ли последствия този път? ВИДЕО

Младеж "лети" с 193 км/ч в град, но глоба няма