Емрах Стораро няма проблеми с това да нарушава закона. В случая този за движение по пътищата. GlasNews.bg се сдоби с ново видео, в което изпълнителят се хвали с бясно шофиране с 260 км/ч в час.

От кадрите не става ясно къде точно кара младия Стораро, но се предполага, че е в Бургаска област заради участието си снощи в Слънчев бряг.

На видеото е вижда как автомобилът за отрицателно време набира и достига над 260 км/ч, а единственият въпрос е с колко километра е нарушението. Любопитно е още, че има друга кола в непосредствена близост, която явно също се движи с близка до тази скорост.

 

Това далеч не е първото подобно изпълнение на Емрах. Певецът караше със 160 км/ч при ограничение 50 в Слънчака в началото на юли, а преди това бе показал кадри с шофиране с 200 км/ч през май.

Емрах пак се издъни! Лети със 160 км/ч в Слънчев бряг ВИДЕО

Емрах Стораро фучи с 200 км/ч, взел книжка преди няколко месеца

Наред с това той бе забелязан да шофира още преди да е придобил книжка.

Ще има ли този път някакви санкции за изпълнителя или ще продължава да се прави на състезател, докато не се стигне до трагичен случай?

Емрах Стораро кара Мерцедес, без да има книжка! ВИДЕО

 

 

@glasnews Емрах лети с 260 км/ч на пътя! ???? Ще има ли последствия този път? ???? Прочети повече само на: www.glasnews.bg #Emrah #Емрах #Стораро #ЕмрахСтораро #лети #автомобил #GlasNewsBg ♬ original sound - GlasNews.bg