Синът на Тони Стораро не крие страстта си към луксозните коли и бързите скорости. 

Вероятно има страст и към нарушаване на закона, тъй като неведнъж е попадал в светските хроники с бясното си шофиране. Последователите на Емрах в Инстаграм често стават свидетели на това, че той не зачита едно от основните правила за безопасно шофиране - спазване на разрешената максимална скорост. Нима се мисли за цар на пътя? Нима само той управлява луксозно возило? 

Е, Емрах пак се издъни... Този път той фучи със 160 км/ч на главен път в Слънчев бряг при ограничение 50. Отново натиска здраво газта и отново застрашава както себе си, така и другите участници в движението по пътищата у нас. Добър пример ли дава Емрах на подрастващото поколение? Голяма част от това поколение са последователи на изпълнителя в социалните мрежи и не пропускат нито един негов ход. 

Откакто младият фолк певец се сдоби с Audi RS7, подарък от баща му, не спира да се прави на Шумахер на пътя и е въпрос на време опасното му шофиране да завърши фатално.

Припомняме, че през месец май Емрах отново се похвали с рисково шофиране. Тогава той публикува клип в профила си в социалните мрежи, в който виждаме как фучи с 200 км/ч, като прави рисковани маневри и изпреварва с висока скорост от дясно. А това се случва едва няколко месеца, след като той се сдоби с шофьорска книжка, както и с нов автомобил.

Преди година синът на Тони Стораро отново блесна с безумни изпълнения зад волана. Тогава той дори нямаше книжка. Наложи се и баща му да го защитава, като тогава заяви, че Емрах е изкарал необходимия брой курсове за шофиране и му оставал „само” изпита за книжка.

Емрах Стораро фучи с 200 км/ч, взел книжка преди няколко месеца

Емрах Стораро кара Мерцедес, без да има книжка! ВИДЕО