Емили Тротинетката се оплака от заплахи чрез пост в профила си в Инстаграм.

Момичето, станало известно с карането на тротинетка по магистралата, разказва, че е била нападната пред столичния КАТ. Емили пише, че мъжът, който е скочил срещу нея, е отправил заплахи за убийство.

Нападателят бил на около 35-годишна възраст, с едро, набито и мускулесто телосложение.

"Нападение и опит за убийство в Столичния КАТ

Днес (07.10.2022 ) около 11:10 ч. отивах към Столичния КАТ и докато вървях по пътеката към входа за граждани на КАТ - Мъж на видима възраст около 35 години ме спря и започна строго да ми задава въпроси от сорта "Защо карам тротинетката по пътищата?"

Мъжът беше висок около 170 см; с тегло около 100 кг.; с едро,набито и мускулесто телосложение; беше с гола глава и сини очи; имаше татуировки по ръцете и краката; беше облечен със сива тениска и сиви къси панталони; приличаше на мутра!

Започна да ме заплашва с думите: "Ще те убия!"; "Ще те пребия, изрод такъв". Също така дойдоха 2-ма служители на КАТ, за да ме предпазят и да го изгонят от района! Но мъжът стана още по-агресивен и започна посяга да ме удря, и дори щеше да ме ритне, но аз избягах в сградата на КАТ!

Мъжът ме заплаши с думите: "Нали ще излезеш и навън ще те чакам и ти скачам отгоре! Ще те убия, мършо!" Докато давах обяснения на органите на МВР, служителите на КАТ се подсмиваха!

Това отношение е твърде недопустимо за другите европейски държави, но уви в България всеки си прави, каквото си иска и никой не обръща внимание!!!

В момента съм под жесток стрес! Слава богу не съм наранена физически, на психически съм срината!", пише Емили.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yordanova (@emily.yordanova.75)

Емили продава тротинетката, но иска книжка за мотор

Гаджето на Емили - Тихомир Рангелов също съобщи за нападението и отбеляза, че има хомофоби сред органите на реда. Ето какво написа културистът:

"Мутра нападна днес Емили по сред бял ден пред очите на хора в столичният Кат с побой /ритници и замахвания с ръце/ и я заплаши с убийство ! Реакцията на полицията е просто "великолепна" и "светкавична"! Даже има хомофобии и сред тях и се подсмихват на случката пред очите й! Дай направо да се връщаме във Варварските племена предлагам Аз и от утре излизам на вънка с мачетето, ще раздавам правосъдие! Благодаря ти, Българино!"

Преди дни блондинката беше поканена на фен среща във варненски мол. Тогава плеяда от фенове се стовариха върху крехките плещи на Емили.

"Още преди да вляза през паркинга, около мола имаше много фенки и фенове, които викаха моето име и крещяха! Влязох през паркинга, взех асансьора и се качих на последното ниво, където още от асансьора ме нападнаха фенове с много листчета за автограф, телефони за снимки!", написа Емили Йорданова.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yordanova (@emily.yordanova.75)

Нов сигнал срещу Емили с тротинетката. Тя: Пак ще си летя по магистралите

Случи се! Летящата Емили се търкаля 50 метра след падане от тротинетката СНИМКА

Снимка: Красимир Николов