Мъж прояви непристойни действия в столичен парк.

Савена предупреждава в социалната мрежа Фейсбук, че в парка "Света Троица" в София често може да бъде засечен агресивен мъж, който разхожда кучето си - кремав лабрадор, отговарящ на името Лори. По думите на Савена мъжът посяга на жени.

Жената разказва, че е разхождала кучето си в парка, когато е попаднала на агресивния мъж. Въпросната вечер мъжът също разхождал кучето си, но не на повод, а го бил пуснал свободно. Когато стигнали до поляната, където се оказало, че кучето на агресивния мъж се кани да се изходи, стопанинът на Лори се обърнал към Савена с думите: "Дръпни се оттук да се изходи кучето ми". Савена му отвърнала, че паркът и поляната не са негова собственост, че да се разпорежда по този начин. Тогава мъжът станал агресивен и започнал да обижда жената.

"Продължи пред нас и понеже вече беше много наблизо го попитах: "Сега накъде да вървим, че да не ви пречим?". Онзи се обърна и започна да обижда с мръсни думи и псувни, които няма да напиша тук, само ще кажа, че на никоя жена няма да й е приятно да ги чуе. Още повече обиди като "мръсна наркоманка" няма защо да лепи на хора, които изобщо не познава. Отговорих му да казва така на сина на майка си", пише Савена в мрежата. Именно тогова мъжът проявил агресия, обърнал се към Савена и я зашлевил няколко пъти.

"Кучето ми изобщо не му реагира. И такива индивиди разхождат кучетата си в парка", пише още Савена и предупреждава: "Внимавайте!".

Мъж заби звучен шамар на жена на паркинг в София

Людмила Колева написа в коментарите под поста, че и двете страни не са се държали подобаващо. Това е довело до ескалацията.

Анжелина Червеняшка пък съветва ошамараната жена да не оставя случилото се без последствия и да подаде сигнал до близкото районно управление.

"Подайте сигнал в 3-то. Имате бонус, че бихте го разпознала. Не оставайте случката без последствия! Днес вие сте шамарасана, утре някоя ще е убита!", написа Червеняшка.

"Много интересно общество сме. Отново насилника е невинен, а жертвата виновна.... Така е, жените трябва само да мълчим и козируваме, за да не ни отвартат някои 'заслужен' шамар. На авторката на поста бих казала, да подаде сигнал или да си намери някой мъж, да му отвърти на тоя 'незаслужени' шамари", коментира Неви Валевска.

Снимката е илюстративна.