Потрошени огледала, камъни по тавана, че и със заплашителна бележка на страничното стъкло. В този вид открила столичанка колата си, паркирана в района на улица "Хемус" в "Гео Милев".

"Следващият път няма да си намериш колата, бъди благодарен и че не съм те засякъл", гласи жестоката закана. За случая алармира потърпевшатата дама в група на квартала във Facebook.  Оказва се обаче, че потърпевшата изглежда не е паркирала съвсем по правилата. Това признава самата тя.

"Не оспорвам факта, че паркирането е неправилно, а изродската му постъпка", отбелязва потърпевшата Деси И. "Целият тротоар от тази страна е с паркирани коли. На това място се слагат едни камъни, които може да ги видите на покрива на колата".

Щетите без съмнение са сериозни. Откъснати са страничните огледала, които не са откраднати, а са оставени на покрива. Там са поставени и тежки камъни, с които било "охранявано" въпросното място.

Много граждани са възмутени от саморазправата, но други  коментират с разбиране постъпката на неизвестния извършител. Вижте част от мненията на местните:

"Лесно ще разбереш кой е, като видиш в следващите дни кой паркира там", смята Ивета В.

"В неговата кал ли си паркирала?", чуди се столичанин.

"Сложете камера и бързо ще откриете човека. Такава простотия няма да се крие дълго! Ще се прояви повторно!", отбелязва Йордан Г.

"Мястото на паркиране прилича на тротоар. Ако е така, може причината да не е, че сте взели на някой мястото, а на някой пешеходец просто да не са му издържали нервите", предполага столичанин.

"В кратце - паркирах като селянин върху тротоара и хоп - оказа се, че имало още по-голям селянин. Мъка, а?", обобщава  зяключението си Стойчо П.

Случаят за пореден път показва саморазправа между водачи, а подобни прояви зачестяват. Често извършителите остават неразкрити.

 
Към момента няма данни по случая да е подаден сигнал до МВР.