Таксиметров шофьор се опита да защити своя колега, който блъсна майка и дете в София.

Както ви съобщихме, двамата са пресичали до 54-о СУ „Свети Иван Рилски“ в ж.к. „Лев Толстой“ в столицата, когато водач на такси ги удря. Шофьорът блъска и двамата, те падат на земята, но той продължава по пътя си, без да спре, без дори да намали скоростта и да им окаже първа помощ.

Столичен таксиджия блъсна майка и дете и избяга. Някой познава ли го? ВИДЕО

Днес стана ясно, че водачът е установен и ще понесе 200 лева глоба за блъскането, още от 100 до 300 лева, че е избягал - плюс месец без книжка.

"Колегата не е ударил никой, затова не е усетил удар, просто е завил рязко майката го вижда в последния момент отдръпва се и пада върху детето с колелото, но не го оправдавам като е видял в огледалото, че са паднали или не ги е видял защото е бързал явно за заявка, да спре да попита какво става има ли нужда от помощ.", пише Д. Деков.

Негови колеги веднаха го нападнаха с коментари дали въобще е видял кадрите.

"Ти нормален ли си бе", пише Ангел А.

"Това черен хумор ли трябва да бъде?", добавя Димитър С.

"Е заради такива колеги баш “БАКШИШИ” като тебе и тоя тупанджия после целия бранш под общ знаменател…", смята Д. Радославов.

Междувременно в мрежата още не могат да повярват, че за блъскане на майка и деца шофьорът се разминава само с 200 лева санкция.

Промоция: Блъскаш майка с дете - 200 лева! Бягаш - още 100