Проява на наглост, цирк, българска простотия - това гласят само малка част от коментарите под клипа.

Сватбата е радостно събитие, но шумното тържество на асеновградски младоженци не се хареса на много от потребителите в социалната мрежа Фейсбук. Именно в нея бе разпространено видео, което показва как младоженци са блокирали централна улица в Асеновград. Вълдушевени от събитието, сватбарите са слезли от лъскавите возила, за да потанцуват на пътното платно - не знаем колко време са продължили кръшните танци, но споделеното в мрежата видео няма и минута, а в последните секунди от клипа се вижда как сватбарите се отправят отново към автомобилите си.

Сватбарите със сигурност са събрали погледите на случайни минувачи, но както вече споменахме, има и такива, които са шокирани от действията.

Ваня Тарлева пише в мрежата, че точно на това място в града, на което са празнуващите, има локално платно и много широк тротоар и допълва: "На които можеха да си друсат кючеците, колкото им душа иска! Не е нужно да задръстват пътя, не се знае кой за къде пътува и колко бърза". За ситуацията Ваня е категорична: "Пълен цирк!".

"Само не разбирам откъде ще мине линейка, ако има спешен случай.", пише Димитър. А Рач Димитров констатира, че липсата на адеквантен котрол и чувството за безнаказаност са едни от най-големите проблеми на града. "Ако нямахме проблем с това, нямаше да имаме проблем неадекватните паркирания, вандалщината, както и подобен цирк като този".

"Ама тия в ред ли са? Какво се друсат на пътя, в ресторанта да си мятат колкото си искат гюбеци!", коментира Галя.

Други от коментиращите публикацията не определят действията на сватбарите като чак толкова фрапантни.

"Не е пък чак такъв проблем за 5 минути да поизчакаш и да видиш как хората се забавляват... доста по-приятна гледка от други. Да е честито на младоженците!", споделя Трайка Стоева.

"Ми сватбата е! Ти какво искаш? Нека се веселят хората.", пише Христо Динков.

"Не мога да разбера какво толкова ви пречат хората, нека се забавляват! Мисля, че има къде къде по-големи проблеми, с които може да се захванете, ама все пак за тях като не можем да си отворим устата нека да разваляме кефа на хората. Следващият път като решите да коментирате подобно нещо поне малко се замислете дали ще станете за смях пред другите!", гласи коментар на Джели.

Такива са коментарите на асеновградчани, а какви са Вашите?

Вижте и видеото: