За по-малко от 24 часа е събрана сумата, нужна за лечението на дъщерята на бившия нападател на ЦСКА и настоящ администратор на "армейците" Стойко Сакалиев. Това обяви самият той във Facebook.

Припомняме, вчера любимецът на "червените" фенове сподели, че дъщеря му е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком, а за предстоящата ѝ химиотерапия са нужни около 70 хил. евро. С емоционална публикация в социалните мрежи Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е преминала през тежка операция и разказа за кошмара.

Дъщерята на Сакалиев е болна от рядък вид рак

За по-малко от едно денонощие парите вече са по сметката на Сакалиев, което го предизвика да напише още един емоционален пост в социалната мрежа:

"Първо бих искал да изкажа огромната си благодарност към всички Вас - за моралната подкрепа и съпричастност в този наистина труден момент… освен средствата, които всеки един отдели, за мен всъщност тази положителна енергия, която изпратихте към дъщеря ми, е най-важна!!!

За по-малко от 24 часа парите, които са необходими за лечението, на този етап, са вече събрани! Бих искал да преустановя събирането на средства!

Утре ще приложа извлечение от банковата сметка тук за пълна прозрачност. Също така ще добавя и баланса от сметката в болницата. Ще ви уведомявам как върви лечението и какви средства се изразходват за него!

Благодаря ви, благодаря от сърце!

Думите са излишни…".