Майка изпадна в неприятна ситуация, бързайки за преглед с детенцето си, но срещна покрепа и добрина от друга жена.

Случката е от Пловдив, а за нея споделя Ван Д. По нелеп начин колата ѝ се самозаключила, докато била отвън, а така в машината останало двугодишното дете на пловдивчанката, всичките ѝ вещи, включително мобилният телефон.

Това неимоверно притеснило дамата.

"Шашнах се направо, това не се е случвало никога, не знам мъжът ми ли е правил нещо по колата, някакви защити заради детето да не отваря, за да стане така, но факт е, че се ошашавих много!", разказва тя.

Жената не знаела какво да предприеме, затова решила да спре минувач за помощ. Машината си спряла преминаваща шофьорка, която бързо се притекла на помощ. Тя услужила с мобилния си телефон на майката, а и се заела да реши случката - и успяла съвсем бързо.

Внезапна болка свали пловдивчанин на тротоара, но срещна добрина

Оказало се, че също била изпадала в подобна нелепа ситуация, която била разрешена от малчугана ѝ, който бил останал в колата.

Дамата започнала да говори на детенцето на пловдивчанката, а това решило проблема и този път.

"Слава богу, че и при моето проработи, и детето отвори отвътре!", споделя Ван Д. Тя използва социалната мрежа Facebook, за да благодари повторно на дамата, която проявила толкова човечност и разбиране в нужния момент.

"Искам да ѝ благодаря от сърце, ако чете това, да бъде тя и семейството и живи и здрави. Не видях нито номера, нито марката на колата, нищо! Още веднъж благодаря от сърце" , пише Ван.

Тази история за помощта за пореден път показва, че добрите хора са край нас ежедневно. А за да подрепим някой често е нужно единствено желание.

 "В днешно време доброто трябва да се тръби! Иначе ще се загуби... Добре, че се е случило добра душа да мине и да помогне. Дано все повече такива хора", коментира случката друга пловдивчанка.

Вижте целия разказ за случая, публикуван от Ван Д.

Опасно! Моторист на задна гума премина край спирка с хора СНИМКИ

"Здравейте, днес изпаднах в нелепа ситуация, бързайки за преглед в "Пълмед". Колата незнайно как се заключи вътре с детето и ключове, и телефон - всичко вътре...

Шашнах се направо,това не се е случвало никога, не знам мъжът ми ли е правил нещо по колата, някакви защити заради детето да не отваря, за да стане така, но факт е, че се ошашавих много!

За късмет, в 15 часа никой - по улиците. Аз ръкомахам бясно пред първата кола пред мен, русата дама спира, отваря прозореца, аз обяснявам ситуацията и тя веднага ми подава телефона си отвътре, за да звънна на мъжа ми!

Тя отбива от пътя, слиза от колата си и идва при детето ми, което е на 2 години и му казва да отвори вратата отвътре, аз ѝ казах, "Абсурд да отвори, той е малък, няма да разбер".

Тя каза, че е била в такава ситуация и нейното детенце е отворило. Слава богу, че и при моето проработи, и детето отвори отвътре! Искам да ѝ благодаря от сърце, ако чете това, да бъде тя и семейството и живи и здрави.

Не видях нито номера, нито марката на колата, нищо! Още веднъж благодаря от сърце".

 Снимката е илюстративна