Шокиращ разказ за пореден джигит на пътя.

Нелепата ситуация се развива миналата вечер във Велико Търново, когато родители са извели децата си на разходка и за да си поиграят малчуганите в междублоково пространство на улица "Козлодуй". Въпросната вечер се превръща в кошмар за родителите и децата им, тъй като неочаквано се появява джигит, който, според очевидката Розалия Лозанова, е бил във видимо нетрезво състояние. Мъжът, чието име е неизвестно, е нахлул с автомобила си в междублоковото пространство и е шофирал с бясна скорост, а както споменахме по-горе - на това място си играят деца. 

"Чист късмет беше, че децата в това време бяха застанали и играеха от едната страна на площадката.", разказва още Розалия в публикацията си в социалната мрежа Фейсбук.

"Беше пиян като свиня. Падна пред полицаите.", споделя друг родител.

Неадекватният шофьор е отпрашил до края на междублоковото пространство, а след което се върнал с бясна скорост отново към мястото, на което има родители с деца. Междувременно един от родителите опитал да спре джигита, но той реагирал агресивно и избягал.

А какво щеше да се случи, ако беше блъснал някое от дечицата - не ни се мисли.

Родителите на децата веднага се обадили в полицията и подали сигнал за мъжа. Органите на реда са реагирали мигновено, но разочароващо за родителите - полицаите нито са отвели мъжа в районото управление, нито са иззели записи от камери, нито са изчислили спирачния път. "Служителите на полицията единствено написаха протокол, а ние, родителите, дадохме показания.", пише в поста си Розалия.

Лозанова слага край на разказа си със следните думи: "Е, и какво се получава, на такива, дето им пречат децата пред блока, законът нищо не може да им направи, а те ще избият нашите деца."

Шофьор лети със 100 км/ч, а в ръцето му - невръстно бебе СНИМКИ

Снимки: Розалия Лозанова & Христо Христов