Жена е нападнала с шило софиянка на кръстовището на Пирогов в София вчера по обяд! Столичанката се е обадила на 112, но жената от снимките е избягала, докато полицаите дойдат на мястото. За това разказа в социалните мрежи Екатерина Паскова, която помоли, ако някой срещне нападателката й, да съобщи на 112.

 

Под поста на столичанката заваляха коментари - оказа се, че жената от снимките е позната на доста хора, които по някакъв начин са си изпатили от нея:

"Тази живее в Гео Милев мисля... влиза в магазина и се заяжда...

"ДА, онзи ден беше много агресивна..."

"По принцип е на фази, един ден обикаля из квартала и крещи, а друг е спокойна. Не й знам болестта, ама не е хубаво такива хора да са на свобода!"

"Преди два дни я видях на велоалеята на Борис. Вървеше по отделението за велосипеди, всички й подвикваха да мръдне, аз само я загледах, разминавайки се с нея в другата посока пеша, при което тя започна да ме гледа супер налудничаво, обърна се и тръгна след мен. Стана ми ясно, че е не е наред и забързах крачка. В някакъв момент се спря и си продължи обратно по пътя... Наистина мястото на тези хора не е по улиците, нито пък може да се очаква от мен като гражданин да й помогна насред пътя, след като е очевидно, че е супер непредсказуема и агресивна."

"Не съдете! Жената е психично болна. Никой не е застрахован. Аз също съм я срещала, говореше вулгарности. За съжаление отново институциите не си вършат работата."

Това момиче живее в Гео Милев, една вечер нападна жена без причина, като замахваше да я удари и я плюеше, беше изключително агресивна и се наложи да използвам неподходящи за жена методи, за да отърва дамата, върху която агресираше, след това агресията се прехвърли върху мен, междувременно вече бях се обадил на 112 и дойде патрул, пред полицаите се кротна, общо взето е опасна, защото изненадващо напада. Забележите ли я, по далеч от нея."

Повечето от хората смятат, че на жената не е оказана адекватна помощ и за това са виновни институциите:

"Тази жена има нужда от помощ, и то своевременна, за да не пострада никой. Дано институциите този път да са си на място."

"Поредното доказателство за лошата психиатрична помощ в България."