Ивана Камбурчева отправи призив за помощ.

Жената е родом от Карнобат, но дълги години в Своге. Вероятно името Ивана Камбурчева Ви е познато - припомняме, че през 2017 година огромен пожар унищожи дома на жената, която тогава се грижеше за десетки кучета и котки. Тогава беше съобщено, че искра от късо съединение е поводът за огнения ад в дома й, намиращ се в квартал "Желен". Историята й бе разпространена в мрежата и добри хора помогнаха на пострадалата. 

Сега Ивана Камбурчева отново зове за помощ. Поводът отново са искри, но е от късо съединие в дома й, а любовни искри. Камбурчева написа в личния си акаунт във Фейсбук, че се разделя със съпруга си и трябва да се изнесе от жилището с детето си.

"Имаме не малко багаж. Тя е на 9 месеца. Имам два котарака и едно хъски", пише Ивана.

Жената добавя, че с този "багаж" не знае какво да прави. "Търся място за всички ни, но по - наложително ми е да се махнем с детенце бързичко, с най - необходимия багаж към момента", допълва тя.

"Предвид това, че много грозно се случва всичко, меко казано, се надявам по - бързо да имаме късмет да открием нещо. Затова, моля, споделяйте на воля в каквито групи прецените. Надали аз зная всички. Благодаря Ви", така завършва публикацията на Камбурчева - с надежда добри хора да й помогнат в този труден за нея момент.

Коментиращи публикацията в мрежата се надяват Ивана да се шегува. "Но ако е шега, е доста неуместна...", гласи коментар.

"Откога Ивана е САМО с два котарака и едно куче....и бебе на 9 месеца?", чуди се Мариана.

Други коментиращи предполагат, че призивът за помощ не се отнася за Ивана Камбурчева, но жената оставя хората да гадаят и към този момент не е отговорила на тези предположения.

Никой не го интересува за това болно момче, което иска да живее

Снимки: Ивана Камбурчева / личен архив