Жена е възмутена от транспортното обслужване по линия Хисаря - Пловдив.

Вчера в социалната мрежа бе разпространено съобщение, което гласи, че днес - на 29.06.2023 г., няма да се изпълнява курсът по маршрут Хисаря - Пловдив в 7:15 часа. Причината така и не стана известна, но хисарчани реагираха остро, като заявиха, че това е подигравка с хората, които разчитат на автобусните превозвачи, за да стигнат от точка А до точка Б.

Днес екипът на GlasNews.bg попадна на друга публикация, в която Антоанета Христозова изрази възмущението си от транспортното обслужване по линия Хисаря - Пловдив. Именно от публикацията на жената разбираме, че автобус за Пловдив в 7:15 часа все пак е имало. Антоанета обаче посочва, че автобусът, който според нея трябва да е в Хисаря в 6:15 часа, не е пристигнал.

"В групата имаше публикация, че автобусът за Пловдив в 7:15 ч. на 29.06 няма да се движи! Изненадааа - и автобус в 6:15 ч. нямаше!", написа жената.

От публикацията на Антоанета става ясно, че пътниците са чакали автобуса да пристигне, но той така и не се появил.

"Стоим, чакаме, никаква информация и никой не реагира!", добави жената.

Христозова е направила опит да се свърже с транспортната фирма "Хеброс бус", но твърди, че посочените телефонни номера за връзка с представител на фирмата не били валидни.

"Чувствам се безсилна, бясна, унизена!", написа още Антоанета.

Още нещо обаче е шокирало Антоанета Христизова - тя споделя, че шофьорът, който е пристигнал с автобуса в 7:15 часа, управлявал превозното средство с чадър над главата си.

"Погледнете с какъв чадър пътува шофьорът в автобуса, който дойде в 7:15 ч. Вътре е ледник и явно се пази от климатика?! Пълна пародия!", завършва поста си жената.

Не е известна причината, поради която шофьорът е управлявал автобуса с отворен чадър.

Транспортният хаос не спира дотук. Тодорка Дечевска написа в мрежата, че автобусът, който пътува за Пловдив от Хисаря в 9:00 ч. е спукал гума по трасето. Наложило се е пътниците да изчакат друго превозно средство, с което да бъдат транспортирани до Пловдив.

"Хеброс на времето бяха добра фирма, но в последните няколко години са пълна трагедия!", коментира Петър Иванов.

Жители на Хисаря са категорични, че кметът на града трябва да проведе спешна среща със собственика на транспортната фирма "Хеброс бус", за да се предотвратят бъдещи грешки и недоразумения.

"Превозвачът доста го е закъсал и за коли, и за шофьори. Липсата на информация от страна на Хеброс бус е простотия", написа Радосвета Бочукова.

Снимка: Антоанета Христозова