Грозни сцени между две шофьорки са се разиграли на бул. "Г.М.Димитров" в София, видя GlasNews.

Водачка на "Тойота" е блокирала паркинг и е отказала да се премести при което водачката на джип се засилва и блъска. Малко по-късно явно нервите на шофьорка на джип не издържат и се стига до умишлено блъскане. Впоследствие втората жена слиза и започва да псува.

За предисторията разказват очевидци.

"Тази с червената кола е затворила изхода/входа за паркинга и е отказала да си премести колата, след като са я намерили коя е. Та...", посочва Виктор Г.

"Така заснет клипа излиза, че жената с джипа е виновно, обаче жената с червенато Тойота паркира автомобилът на вход /изход и отива на някъде! След дълго издирване я намират и нормално някой я и псуват за постъпката е! Тя отказва в такъв случай да си премести автомобила и започват разправи с изнервени хора", добавя И. Михайлов.

Други също посочват, че именно жената с червеното возило е в нарушение, но дали това е начинът да се реши проблема?

"Реално черния джип си е в лентата", коментира Давид П.

"Само не ми е ясно защо си чупи и нейната кола, излизаш с ключа за гуми и правиш другата кола на бъз и коприва.", добавя Ц. Симеонов.

Трети не спираха да се шегуват.

"Само като я видиш как слиза и започва да храни като селянка и ти става ясно с каква интелектуална култура разполага “гражданката”", пише Борислав П.

"Имаше един епизод от сериала "Малкълм",където майка им се блъскаше с една друга на паркинга на един магазин...Та и тия 2-те и те същите кукундрели", забавлява се Пламен И.

На този етап няма официална информация за инцидента и как е завършило всичко.

Очаквайте подробности!

@_bl44dy_

Жените и колите…

♬ оригинальный звук - VlaD