Катастрофа между бус и лек автомобил възпрепятства движението по бул. "Сливница" - София тази сутрин.

Инцидентът е станал в посока Сточна гара и Опълченска. От снимките, споделени във Фейсбук, се вижда, че има нанесени материални щети по двете превозни средства. 

При удара, предната броня на буса леко е паднала, има и изтичане на антифриз, който е образувал червена локва. При лекия автомобил задницата е смачкана.

Това обаче, което направи по-голямо впечатление на потребителите в мрежата, е състоянието на буса. Хората се чудят как изобщо е минал на преглед.

"На този бус му е изтекла кръвта.", "Изтекла му е ръждата...", "Тоя бус май не е помирисвал антифриз откакто е произведен...", шегуват се потребители в коментарите под публикацията за катастрофата.

Снимки: Емил Алексиев / Facebook

Преди почти 2 години ви показахме как се минава фиктивен годишен технически преглед на автомобил. Много фиктивен, защото едва ли автомобил без спирачки, гърне и куп нередности, би минал през пункт, където се спазват законите. 

Тогава това се случи в пункт за годишни технически прегледи на автомобили във Велинград на фирма "Чепино-Автотранспорт ЕООД" със собственик Димитър Беев и управител синът му - Красимир Беев. Мотото на фирмата беше: "Лесно и веднага". Оказа се, че тук дори автомобили за бракуване минават преглед лесно, веднага и без никакъв проблем. Каквото е логото!

Припомнете си:

Разследване на GLAS.bg: Къде правят фиктивни прегледи на коли бързо и лесно?Скрита камера показва схема в пункт за годишни технически прегледи

Може ли този джип да мине преглед? Може, може - при Бееви всичко може СНИМКИ

И докато прокуратурата събира доказателствата, Бееви откриха нов пункт!