Столичанка, потърпевша от възмутителна наглост, алармира за станалото в социалните мрежи.

Жената разкрива, че неизвестни извършители са отмъкнали градинската люлка, която била разположена в двора на дома ѝ. Случката се разиграла в столичния кв.  "Орландовци.

Кражбата била извършена посред нощ този уикенд.

"Искам да кажа на крадците, които са я взели, че постъпката им е не допустима и просташка, и скоро време се надявам да ги намерим", обръща се към апашите потърпевшата.  "Люлката не струваше кой знае колко, но ме пита съвестта, нямате ли поне капка срам да влезнете в заключен двор и да откраднете чужда вещ?", допълва тя.

Жената изразява и недоумението си как те са успели да задигнат градинската мебел - при положение, че по вратата няма следи от разбиване, а оградата е висока.

Вижте цялата публикация, споделена от  Дорина Т.:

"Здравейте, на 2-рата снимка, на която е снимана люлката - снощи бе открадната от двора ни. Искам да кажа на крадците, които са я взели, че постъпката им е не допустима и просташка, и скоро време се надявам да ги намерим. При положение, че навсякъде е заключено, няма значение. Люлката не струваше кой знае колко, но ме пита съвестта, нямате ли поне капка срам да влезнете в заключен двор и да откраднете чужда вещ ? Не съм смятала, че това някога ще ми се случи. Или по-скоро не очаквах, искрено съм ужасно разочарована от тази случка!"