Шофьор "блесна" в социалната мрежа с безумната си постъпка.

Станислав Христов сподели видео, заснето от видеорегистратор, който е поставен в автомобила му. На кадрите се вижда как шофьор със служебен автомобил предприема рисково изпреварване. Инфарктната случка е станала на разклона за село Враниловци, посока Габрово.

На видеото се вижда още, че шофьорът е изпреварил автомобила пред него при непрекъсната линия.

На двулентовия път служебното возило профучава на сантиметри от отсрещно движеща се кола.

В коментарите под видеото, което показва рисковото изпреварване, Станислав Ноев споделя, че именно той е шофьорът, който е избегнал челен удар със служеното возило.

"Искам да кажа, че аз съм човекът с когото този ОЛИГОФРЕН се размина на косъм. В колата бяхме аз, жена ми и двете ми деца. Има късмет, че бях с тази кола. Ако бях с другата - щях да обърна и тогава не знам какво щеше да му се случи!", написа Станислав.

Шофьорът, потрошил "Порше" при зверско меле, блесна с нова изцепка ВИДЕО

Станислав Ноев обмисля да подаде жалба в полицията срещу шофьора, предприел рисковото изпреварване.

Припомняме, че народните представители направиха промени в Наказателния кодекс и повишиха наказанията за причинителите на катастрофи на пътя. Част от предложенията предвиждат до 20 години затвор при смърт на пътя. Независимо от строгите мерки обаче, безотговорни шофьори продължават да застрашат живота на останалите участници в движението.

Вижте видеото: