Автомобил е блъснал крава на столичната улица "Неделчо Бончев". За това споделя очевидец в публикация в социалните мрежи, видя GlasNews. "Колата е мармалад", разказва той. Публикацията е качена в 22:33, не е известно кога е станал инцидентът. Няма снимки от произшествието.

В коментарите той сподели, че негов колега е видял как непознат човек е дошъл с "нещо като камион" и е издърпал животното, което е починало при удара. 

Коментиращи разказват, че там често се разхождат крави, коне и други животни. 

"Тези крави винаги са били проблем там. Работих там около шест години и кравите винаги са били проблем, а обажданията към 112 бяха ежедневие, но за жалост нищо повече. Собственикът ги докарва с един изгнил бус на пролет и ги прибира, когато е късна есен...", разказва мъж.

"Слага електорпастир и какво ли още не. Той не ги храни тези крави, гладуват и обикалят, търсейки храна... Същият е за една много яка глоба, да го съсипят... Животните яко се мъчат.", допълва той.
 
Софиянци казаха, че улицата е права и хубава, което карало много водачи сериозно да превишават ограничението от 50 км/ч.
 
Преди две седмици ви разказахме, че крави изскачат по пътищата в столичния "Кремиковци" - дни след тежка катастрофа с едро животно в същия квартал.