Бутилки от алкохол са били поставени под автомобил, паркиран в района на столичния квартал "Мусагеница". За това сигнализира потребител на Facebook, предпочел да запази анонимност.

В социалната мрежа са публикувани снимки, на които се виждат бутилките от алкохол, поставени до задната лява гума.

"Не знам дали е криене на алкохол или е направено с цел пукане на гума, но и в двата случая не е добре. Ако е второто - има си съответни служби, които да премахнат колата от детската площадка", пише анонимният потребител.

Авторът на публикацията посочва още, че е взел бутилките и ги е захвърлил в тревата отстрани.

"Сутринта след направените снимки хвърлих бутилките в тревата отстрани. Беше студено, разхождах куче и бутилките бяха много студени и мръсни, за да ги замъкна до кофата", допълва той.

Собственичката на автомобила написа в коментари под поста, че няма идея как стъклените бутилки са се озовали под возилото.

"Благодаря Ви за споделеното! Колата е моя, не знам как са се появили тези бутилки, но ще взема мерки", написа 
Веселка Ковачева.

Шофьорката е категорична, че не е паркирала на детска площадка.

"Колата не е на детската площадка, а извън нея", допълва тя. А това провокира авторът на публикацията да й отговори:

"Все пак смятам, че това е част от детската площадка, въпреки, че очевидно е прието да се паркира така. Точно пред този блок почти няма място за пешеходци. Публикацията не е с цел да спорим за паркоместата в "Мусагеница". Идеята беше по-скоро да напомня на всички, че преди отпътуване задължение на водача е да си огледа колата - масла, течности, гуми и др."