Наводнени участъци и дупки тормозят жителите на Димитровград. За това сигнализира Григор Атанасов в социалната мрежа Фейсбук.

Районът, в който живее Григор Атанасов, се превръща в езеро при всеки дъжд. На живеещите в района се налага да газят през локвите, за да си изхвърлят боклука в контейнерите за битови отпадъци.

"От няколко години имам апартамент в една от кооперациите зад Синьото и Бялото. Оттогава, до ден днешен, начинът за достигане с кола до блока е почти мисията невъзможна", написа мъжът.

Той твърди, че от Общината замиват очите на жувищите в района, като полагат фрезован асфалт.

"Нахвърлят го, валират и чао. После, като завалят дъждовете, започва голямата одисея по отмиването на посипката, образуването на дълбоки коловози/кратери, които за по-ниските коли са непроходими, образуването на дълбоки локви, след поройните дъждове, разнасянето на кал около двете кооперации", добавя Атанасов.

Чалга проглуши димитровградчани! Почерпен върти кръшни кючеци на центъра ВИДЕО

Собственици на имоти в района са направили подписка с едно единствено искане - Община Димитровград да реши проблема.

"Отговор официално от там нямаме все още, макар и да ни казаха от от гишето, че регламентираният срок за отговор е в рамките на един месец. Та така - чакаме отговор, като същевременно и си газим, "плуваме", каляме, прескачаме, псуваме и толкова", завършва публикацията си мъжът.

Десислава Георгива написа в коментарите, че около блока, в който живее, се носи ужасяваща миризма на тиня.

"Представете си какво е в кварталите. Ние от 40 години сме така. Важно е пред общината да е представителност", коментира Живко Саров.

Григор Атанасов прикрепи снимки към поста си: