Димитровградчанка остана разочарована от таксиметровите услуги.

В социалната мрежа Фейсбук, Теодора Делчева изрази разочарованието си от таксиметровите услуги... или по-скоро от някои водачи на такси. Тя споделя, че й се наложило да използва таксиметровите услуги в Димитровград и обикновено била доволна от техните услуги, но не и в един горещ ден, когато била с малко дете и количка. Та решила тя да се възползва от лукса да се вози в жълт автомобил на тези цени, но таксито така й не пристигнало на адреса, а поръчката била регистрирана. Няколко пъти направила опит да се свърже с диспечер, а в крайна сметка се прибрала пеша.

"След няколко обаждания до диспечер, се прибрах пеша, разочарована и учудена. Как искаме да имаме, след като не ни се работи?Защо имаме изобщо такива услуги в Димитровград?! Нима работата им е да стоят по стоянките?!", изказа възмушението си Делчева с напълно адекватни въпроси.

В коментарите се заформи дискусия, а Росица Митева потвърждава, че услугата "Такси" в Димитровград е много занижена. "Услугата "ТАКСИ" в града е много занижена. Неучтиви диспечерки, неучтиви шофьори. Да не говорим за "ЕКСТРАТА КЛИМАТИК" в жегите. Да не говорим и за "АРОМАТИТЕ" в колата.", пише тя.

Други потребители съветват Теодора да не използва услугите на въпросната фирма, която не е изпълнила поръчката си и хвалят други фирми, при които обслужването било на ниво.

Вижте цялата публикация на Делчева: