Наглец заряза колата си на входа на деска градина в столицата.

Достъпът до Детска градина №115 "Осми март" в София е блокиран, а причината - автомобил е паркирал точно на входа на детското заведение. Не е ясно кой си е позволил да спре на въпросното място, но снимки на паркирания автомобил бяха разпространени не в една, а в няколко групи в социалната мрежа Фейсбук.. и то от различни хора.

Шофьорът, запушил входа на детската градина, е получил наказание - вдигнати чистачки, за да има едно наум и следващия път да не допуска същата грешка.

"Друго си е да паркираш на входа на детската градина", написа Венета в мрежата.

"3 дни и 3 нощи пътувал и стигнал до тук да спре като индианец!", коментира поста Маринела Копаранска.

Кремена пък признава, че ако се случи така, че да се затрудни да открие паркомясто и тя щяла да спре по същия начин.

"Веднъж се наложи да оставя дете на 2 години на ясла. Беше Декември, снежно и ледено. Сестра му беше на 4 м. Не бих си и помислила да тръгна с 2 деца в този студ, но точно в този ден дядо Коледа щеше да идва в градината и за 2-годишния "батко" това беше много важно събитие. И носеща 4 месечно бебе, спящо в коша за кола в едната ръка и държаща едва ходещ по леда 2-годишен, успях да стигна до групата. Късметът беше с мен в онзи ден и имаше паркомясто точно до входа, но ако нямаше и аз щях да спра така за престой от 10 минути. Няма по-лесно от това да хейтим, но всяка от нас е била в безизходна ситуация поне веднъж и лека е нарушила правилата за кратко", гласи коментарът на Кремена.

Мъж паркира на тротоар и рече: Какво толкова, аз само за малко?!