Яхна джипката и се взе за Бог.

Войната по пътищата в България не спира. Стресиращите и опасни ситуации, създавани от шофьори, чийто разум липсва, става все повече. Войната по пътищата в България няма да спре, докато шофьорите с безумни прояви не си получат това, което реално заслужават - строги наказания, това всъщност е и една от мерките за спиране на безумието по пътищата. Строгите наказание обаче не гарантират, че манталитетът на една определена "порода" шофьори ще се промени към добро.

Такъв е следващият случай, на който попадна GlasNews.bg. По щастлива случайност въпросният случай се разминава без инцидент. На кадри, споделени в социалната мрежа Фейсбук, ставаме свидетели на безумна проява от шофьор с джип.

Видео от регистратор на автомобил показва черна джипка, която се движи по булевард "Черни връх" в столицата. В един момент обаче водачът на джипа решава да изпревари автомобил от дясната лента - именно по този начин той засича другия шофьор. Чудо е, че черната джипка не одра засечената кола, тъй като се разминаха на сантиментри.

Предлагаме Ви да прочетете как авторът на публикацията във Фейсбук коментира създалата се ситуация:

"Регистрация CB6363TA. Взел си е от чепатите джипове преди точно две седмици и вече търси как да убие някой по пътя. Това е на бул. "Черни връ"х в сериозно задръстване на 12 ноември на метри от мястото, където умря Милен Цветков", пише Боян Юруков.

"Глупак", така Христина нарече шофьора на G класата. "Вероятно комплексиран и е наясно, че в България може така", пише тя в коментарите към поста.

Станко пък отбелязва, че гледката не е необичайна. "Не съм забелязал този модел автомобил да се кара от нормални хора", допълни той.

"Не оправдавам тоя с Г класата, ама другият шофьор какво се влачи в лява лента все едно е на неделна разходка", коментира Станислав.

Вижте видеото: