Шофьор сгази закона на кръстовище във Велико Търново.

Автомобилен видеорегистратор засне шофьор в нарушение. Кадрите показват как водач на лек автомобил навлиза в кръстовище на червен забраняващ светлинен сигнал на светофарната уредба.

Свидетел на случилото се споделя, че зад волана на лъскавото возило е била жена.

Шофьорката е "спипана" и в друго нарушение - тя преминава направо през лентата за завиващи надясно. От видеото се вижда как се престроява в последния момент.

Кадри от наглата проява са публикувани в социалната мрежа Фейсбук, където потребителите "разкостиха" шофьорката на "Мерцедес-а".

"Ми тей е у нащУ селУ... по-големият - с предимство. Сега сериозно, ако искате нещо да се случи, сезирайте органите на реда. С видеорегистратора си докажете казаното от Вас. Може пък и да има файда", написа Виктория Билалова.

"Много ясно. Кара Мерцедес. По неписаната конституция в родината това право му се полага", добави Николай Блажев.

Джигит едва не отнесе мъж в столицата! Инфарктната ситуация е заснета на ВИДЕО

"Свръх наглост!", отбеляза Полина, а според Гери шофьорката е била на "тежък наркотик".

"Джипът премина на презряло червено. И заслужава вземане на книжката директно, ако ме питаш мен!", категоричен е Радослав Стефанов.

Отбелязваме, че за стореното нарушение следва да бъдат отнети 8 контролни точки, както и водачът да бъде санкциониран. Дали обаче ще си вземе поука - отговорът на този въпрос оставяме на вас...

Вижте видеото, което показва нарушението: