Шофьор на BMW едва не удари пешеходец в столицата.

Инфарктна ситуация се е разиграла в столицата. Във въпросната ситуация участие вземат джигит с BMW и пешеходец, който по чудо не пострада. Неволен свидетел на това става моторист.

В социалната мрежа Фейсбук бе разпространено видео, което показва как шофьорът на лекия автомобил "хвърчи" по столичен булевард. От кадрите се вижда и мъжът, който навлиза в платното за движение, но шофьорът на BMW-то не отстъпва, в резултат на което пешеходецът едва не е ударен. Той реагира в последния момент и спасява живота си. Секунди по-късно пешеходецът вдига ръце във въздуха и изразява възмущението си от случилото се. Шофьорът на леката кола обаче продължава по пътя си.

Свидетел на цялата тази ситуация става моторист. Екшън камерата му, прикрепена към каската, заснема случката в столицата.

"Невъобразимата абсурдност по родните друмища. Якото рейсърче срещу "железния" пешеходец!", е озаглавено видеото.

Джигит с G класа с нагла проява в София ВИДЕО

Много от коментиращите отбелязват, че пешеходецът живее втори живот и настояват МВР да издири джигита с BMW-то, за да си получи заслуженото. Други добавят, че пешеходецът също е в нарушение, тъй като от кадрите не става ясно дали той пресича на пешеходна пътека.

"Нещо не видях пешеходна пътека... където му е кеф - там пресича, ама и лекето с BMW-то си е за бой", коментира Светлозар Р.

"Този пешеходец е късметлия. Следващият може да няма същия късмет при срещата с белия лебед", добавя Георги Г.

По-наблюдателни са успели да направят стоп кадър, на който виждаме и шофьора, който управлява леката кола с регистрационен номер СВ 5603 ТА:

Предлагаме Ви да видите видеото от инфарктната ситуация: