Неволите, които може да застигнат паркиралите водачи из София, са не една или две. От натрошени чистачки, през надрани елементи, че дори и до страшни бележки и кирки в капака. Не липсва обаче и друг грозен подход, с който някои избират да накажат съгражданите си. Боклуци по колата...

Именно това сполетяло собственикът на сивичко ауди, който оставил колата си на паркинг в кв. "Полигона". Машината цялата се оказала затрупана с торбички боклук, не липсвали и клони. Чистачките са вдигнати, а на тях са натъкнати празни водни шишета.

Какво е породило саморазправата остава загадка, а ситуацията не изненадва местните. Хората отбелязват, че в района от години се практикува подобен метод на наказание. Местните са възмутени от случката, като подозират, че водачът е спрял на "нечие" любимо паркомясто.

Вижте мненията им:

"Нагла си": Красноречиво посланиe получи пловдивчанка СНИМКА

 "Да не е спрял на място където някой паркира от 25 години и го е сметнал за частна собственост?, чуди се Никола Н.
 
"Това го правят само селяните, които се мислят за софиянци. Кореняк съм и даже през акъла не ми е минавало да направя такова нещо", пише Стефан В.
 
"Преди 4 години работих там и ставаше абсолютно същото. Има един военен пенсионер, който ги украсява така точно на този паркинг. Излишно е да казвам, че и шамари е ял, но явно дългът към каузата е по-силен, а навиците градени с години, не се забравят", пише Росен К.
 
"Българинът не може да драсне една бележка и да сложи на чистачките,а тръгнал боклуци да слага по колите!", пише Станислав С.
 
Само преди броени дни идентична саморазправа застигна друга кола.