Шофьорка откри къде да паркира автомобила си, но дали е редно да е там? Този възпрос възниква, след като в мрежата стана публично поредното паркиране под тепетата, което буди негодувание.

Сива кола се озовала в зелената площ, намираща се покрай бул. "Марица - Север". Само на няколко метра по-надолу се вижда и оградката на детската площадка, намираща се при пречечката с ул. "Тимок".

В квартала паркирането е трудна задача, а често зелението площи, които са предпочитани от мнозина за разходки, биват харесани от шофьори за други цели.

"Какво те накара да спреш тук?", недоумява пловдивчанин.
 
Някои граждани определят подобно поведение като "нагло", други го оправдават с липсата на паркоместа.
 
"Простотията и наглостта го е накарала. Вдигнете му чистачките, свийте му огледалата и звъннете на Общинска полиция", призовава Александър А.
 
ака хем не пречи на пешеходците, хем не пречи на автомобилите", смятат Лазарови Н.

 "Простотия", пише Елена А.

Припомняме, че неведнъш сме ви разказвали за проблемите с паркирането по зелената площ. По-конкритно в участъка край пешеходния мост от същата северна част на реката.

Чести "гости" на парче от полянката, която вече се е превърнала в кално петно, са различни по вид машини, която така хем си намират мест, хем избягват да плащат такси за паркинг.

Припомняме, че санкциите за паркиране върху зелени площи варират от 50 до 200 лева.

Не пак, а отново! Водачи цакат "Синя зона", паркираха безплатно в тревата СНИМКИ