Легендарният пилот от Формула Дейвид Култард и неговият болид вече са на Гребната база в Пловдив. Десетки пловдивчани с интерес наблюдават случващото се, още преди официалното начало на събитието.

Звездата се готви да подари незабравимо изживяване на феновете. Тази събота асът и екипът му ще превърнат участъка в писта за F1.

Пловдив за първи път ще бъде домакин на мегашоу свързано с Формула 1. Преди шоуто Red Bull Showrun на Гребната база бившата звезда на Формула 1  пилотира своя болид из улиците на града, като за целта поетап бяха затваряни  булеварди.

Световноизвестният пилот е главен герой във филмова продукция, която ще се снима два дни.  Подобни филми са били снимани в градове като Ню Йорк и Джеда. Кулминация на гостуването му е шоуто, което ще се проведе на 25 юни на Гребната база. Събитието е с капацитет 10 000 души и няма възрастови ограничения.

Bushido club в комплекс "7 POINTS" е мястото, което бившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард и екипа на RedBull са избрали за партито след мегашоуто на Гребната база. 

След демонстрацията, болидът ще бъде паркиран пред клуба и всички фенове ще могат да си направят снимки. Домакините на партито са организирали welcome drink за всички гости на Bushido, които ще купонясват с един от най-известните пилоти във Формула 1.