Майки с детски колички се възмутиха във фейсбук от огромен джип "Рейндж Роувър", който е паркирал на тротоар на бул . "Симеоновско шосе" в София. Луксозното возило за поне 145 хил. лв. било паркирано на пешеходната зона по бул . "Симеоновско шосе", не е ясно дали е лично или служебно.
Във вторник Звезделина Митева и нейна приятелка с бебетата си не успяват да минат по пешеходната зона, защото на нея се е настанило бялото луксозно возило, съобщава 24 часа.

Бул . "Симеоновско шосе" е изключително опасно по всяко време на денонощието и дори човек без количка рискува живота си ако за секунди заобиколи кола, паркирала на тротоара.
Ето какво пише във фейсбук Звезделина Митева:

"Искам да попитам Гюлжан Мехмедова от къде да мина с количката?! Може би по булеварда или през дървото?! Министерство на земеделието и храните... Само да добавя, че дамата се появи. И заяви на мен и още една майка: "Ами то и други спират като мен!"

Съвсем близо до мястото, където е паркирал джипа на държавния служител има модерно заведение за хранене.
От снимките, които е направила става ясно, че на стъклото на джипа има служебна карта на Гюлджан Мехмедова , а на него е изписано "Министерство на земеделието и храните".

Всъщност Гюлджан Мехмедова е младши експерт в Държавен фонд "Земеделие" и работи по обществените поръчки в институцията.

Освен това е сътрудник на депутат в парламента. Не е ясно дали белият джип е личен или служебен. Моделът е "Рейндж Роувър Спорт". Ценовата листа на фирмата вносител показва, че най-евтиният модел е 145 хил . лв . , а най-скъпият е 300 хил . лв .