Хванаха мъж, нападнал персонал в нощен клуб и ударил полицай в Русе, съобщиха от полицията.

На 26 февруари, около 01:20 часа в Първо РУ се е явил 29-годишен мъж, който е заявил, че същата вечер е бил изгонен от нощен клуб в центъра на града, след което не е бил допуснат обратно, за да прибере личните си вещи, останали в заведението.

ъжът е придружен от органите на реда до заведението, където обаче е започнал да се държи грубо с униформените, отказвайки да им съдейства за изясняване на случая, отправяйки им обидни и нецензурни реплики, както и закани за уволнение.

Задържаха мъж за убийството на старец

Освен това при опит да бъде изведен от служебния автомобил той си позволил да нападне един от полицаите, като му нанесъл удар в гърдите и ритник в корема, скъсал и части от униформата му.

Междувременно от охраната на заведението обяснили, че клиентът е бил помолен да напусне обекта, тъй като се държал непристойно, хвърлял е кубчета лед по служители от персонала и е скъсал златен ланец на един от тях.

29-годишният е бил задържан и отведен в Първо РУ за документиране на случилото се, като там е продължил да се държи по същия начини към полицаите. По случая се води разследване и е уведомен прокурор.

Сарафов за автокрадците: Нахвърлят се като пирани върху колата и я разфасоват ВИДЕО