Нагла постъпка в хранителен магазин във Варна. Мъж е направил опит да си напазарува с парите на дете, което си е забравило портфейла в магазина. Това твърди майката на детето - Ралица Ковачева.

Ралица Ковачева написа в социалната мрежа Facebook, че случката се е развила в "Супермаркет 5".

Синът на Ралица напазарувал необходимото и излязъл от магазина. Той си забравил портфейла в хранителния магазин, но се усетил навреме и се върнал, за да си го вземе. 

"Връща се в магазина и вижда как един мъж бърка в портфейла му и иска да плаща с неговите пари. Синът ми му казва, че е негов, а господинът отрича", твърди Ралица.

Касиерката не се е намесила в ситуацията, допълва майката.

Жена, която е чакала на опашката, е дала идея да бъдат сверени данните от личната карта, която се е намирала в портфейла на момчето. Така станало ясно, че в действителност портмонето е на сина на Ралица.

Ето какво още написа Ралица Ковачева:

"Накарала ги е да погледнат личните документи в портфейла и така се вижда, че е на сина ми. После господинът вади своя портфейл и плаща, извинил се е. Питах, приличат ли си портфейлите, отговорът е не.

Идеята е, че хората сме станали много нагли, а пък касиерката от 5- ти Супер изобщо не е реагирала на случката, все пак тя е служител в магазина и би трябвало да съдейства някак. Предполагам и камери има там! Пазете се!".

Постъпката на мъжа, за когото се твърди, че е направил опит да си напазарува с чужди пари, предизвика гневни реакции в мрежата.

"Крадецът е бил голям хитрец. Взел портфейла и веднага е прибягнал към употреба. Надявам се поне, че е умрял от срам, като са го хванали в крачка", коментира Десислава Железова.

"Б*си наглата измет се е навъдила. Какъв пример ще даде този олигофрен? Това ли е днешното нормално?", написа Калоян Николов.

"Да му сложат снимка, за да го видят всички", предлага Димитринка Тодорова.

Снимката е илюстративна.