Нетърпелив клиент провокира с лошо поведение на обществено място. Жител на град Дупница посетил аптека, за да си купи спрей за нос. Няколко жени се намирали в търговския обект преди него, вместо да изчака обслужването им на опашката, мъжът проявил агресия. Той започнал да обижда и заплашва. За случката сподели жител на града.

„Здравейте, Дупница! Рядко пиша и коментирам в тази група, но днес въпросният господин от снимката (бих го определил като "Бай Ганьо"), ме провокира (след като разбрах за случката), да пиша тук с надеждата лично да се запозная с "МЪЖАГАТА"

Та, днес "господинът" влязъл в аптека "Вива" (Военна болница) и с крясъци и нагло поведение прередил всички на опашката, защото искал спрей за нос. След като фармацевтът (забележете и тя жена) му отказала, защото пред него има опашка от хора, той (Бай Ганьо) започнал да ги псува и да ги заплашва, че ще ги пребие всички и ще им е... майката.... и още куп нецензурни думи и закани. Фармацевтът натиснал паник бутон и "мъжагата" с псувни и мръсна газ изчезнал в незнайна посока.. Та си мисля, че въпросното лице явно има комплекси да избива и ще се радвам да му помогна в успокоението му!!

П.С. Никой не е длъжен да търпи псувни, закани за майки и ужасно поведение от хора, които явно имат сериозни проблеми. Или просто е видял беззащитни жени и е решил да бие наред, защото не е получил (с предимство) спрей за нос,“ написа Божидар Стефанов.

Друга жителка потвърди думите му и сподели:

„Чусвствам се отвратена от отношението на този ,,Г-н,, НИКОЙ. Влиза в аптеката срещу Военна болница, отива на касата и „дай ми едни капки за нос.“ Аптекарката любезно, добър ден, пререждате цялата опашка, той „за*би ги, не са важни и ги обслужвай по бръже“. Естествено хората реагираха негативно и едно момиче се обади, че няма да даде реда си, естествено тоя се обърна и започна да псува и да крещи, че момичето било „мангасарка грозна“, тя поиска да му викне полиция, а той продължи да я обижда и да псува. Качи се в колата си, и в другата аптека. Господине като се познаете научете се на обноски, нямате никакво възпитание и култура.“

„Изглежда, че този човек си е с психични проблеми. Не е въпрос само на наглост и лошо възпитание. Това е възрастен човек, който демонстрира симптоми на заболяване. Ако се провокира, може да стигне и до физическо насилие, не само устно. Според мен не го провокирайте, наказвайте или гонете. Има неща, които трябва са се приемат точно такива каквито са. Ако има близки, с тях трябва да се говори за да го види специалист. Често такива симптоми могат да де овладеят само с лекарства,“ коментира жена.

„Аз съм извратен с пистолет и утре отивам да стрелям, да бия, да тормозя цялото общество! Пък вие сте длъжни да ме търпите. П.С. - по такъв начин ми изглежда вашата логика,“ отвърна мъж.

„Изглежда, че ще цъфне с досъдебно, много бързо и лесно!“

Браво, крайно време е мъжете да се вземат в ръце, не позволявайте на разни комплексари да си избиват комплексите с вашите жени, майки и дъщери, покажете им, че нямат право да се държат като аборигени.“

„Имаме номера на Джипа на въпросния Г-н, една от потърпевшите жени е моя близка, искрено се надявам много скоро да го срещна, ще бъде превъзпитан.“