Бутната ограда вследствие удар от кола, млада шофьорка с несъобразена скорост и пътна обстановка и резултатът е върху моята ограда. Свекърът на шофьорката обеща да възстанови оградата напролет, дано да удържи на думата си.

Така Даниела Йорданова от Костинброд избра да информира участниците в една от големите facebook групи за случилото се с нея. От разпокъсания разказ, за който самата жена обяснява, че не е пълен, разбираме, че тя не е викнала КАТ, съответно протокол няма, защото "няма смисъл, свекърът ще ги подкупи и нищо няма да стане". 

Разбираме и, че младата шофьорка си тръгнала депресирана от катастрофата, а свекърът се грижел за всичко. Имало запис от камерата на съседа, както и свидетели, поне 10 комшии. Спорд потърпевшата момичето е било много уплашено, колата е поднесла на завоя, било е заледено.

"Вижда се, че влиза в завоя с по-висока скорост, поднася и почва да се върти, губи контрол и се блъска в оградата и сигурно не помни нищо от шока момичето."

Постът на жената от Костинброд предизвика цяла дискусия в Мрежата, като повечето от коментиращите осъждат потърпевшата, че не е извикала КАТ, а друга голяма част от хората я съветват да пие една студена вода и да си оправи оградата сама. Ето част от коментарите:

"Госпожо това е абсолютно несериозно, което го казвате. Ми ако някой излизаше точно в този номент от вратата, пак ли нямаше да извикате полиция? Не може така да се оставят такива говеда без последствия."

"След като вярвате, че свекърът ще подкупва някого в своя полза и ваш ущърб, как вярвате, че ще ви възстанови имуществото както е било, или се надявате да прочетат поста и възмутените коментари и да си вземат бележка, да се засрамят демек, ако аз имам уговорка и ме изтипосате така, ще има да чакате".

"Забрави, ще пиеш една студена вода и сама ще си я направиш. На един комшия така синът му пиян, не викнахме КАТ на село, вече втора година оправя ламарините на гаража вкъщи. Сами си ги оправихме. Само дето лоша услуга правим на малкия пикльо, щото утре човек ще убие, пази Боже. От такива глупости файда няма. Викаш си КАТ и да се оправят..."

"Пийте една студена вода и се оправяйте сама. Или по-точно помолете се на Господ да оправи оградата."

"Ако нямате протокол от КАТ, никой няма да ви оправи оградата. Направо пиете една студена вода, сега и дело не може да заведете."

А вие как ще коментирате случката?