Млад мъж завари колата си грозно надраната. Случката е от Благоевград. По подозрение на мъжа, вероятно с отвертка са нанесени щети по боята на автомобила му на три места. Той споделя, че само преди година е пребоядисал возилото си. Мартин Димитров допълва, че няма конфликти с други хора и недоумява каква е причината за вандалското посегателство.

Като най-честа причина за подобни действия са „заплютите“ от хора паркоместа.

„Някой да има представа кой/коя дере злобно с отверка по колите паркирани на ул. "Даме Груев", отстрани на блок 34 Вх.А

И без кретенски коментари от сорта на “Аз бех оти Шо”, 3 различни детайла са надрани дълбоко като боядисването на детайл е 200 лева а цялата кола бе боядисана преди по малко от година!

Не, на никой не дължа пари, нито някой съм обидил, засякъл, изневерил, пребил или измамил затова пиша тук защото абсолютно няма връзка някой/някоя да ми има нещо на лична основа. Питам дали има и други жертви на изрода с отверка за 2 лева от домашните потреби.

И да, поста ми не е анонимен който ме познава лично, знае що за човек съм!,“ написа той в социалната мрежа.

„Вместо да ми нанася щета на стойност 600 лева да ми бе оставил бележка, “премести колата, режа гуми” или “не паркирай тук” или нещо подобно. Все ми е тая къде ще паркирам, но аз не живея, за да плащам за щетите на другите. Без каквато и да е провокация от моя страна!,“ допълва още той.