Млада продавачка в голям магазин в Димитровград захвърли демонстративно пищния си изкуствен бюст на тротоара, след като измамата й била разкрита от напорист сваляч.

Преди месец жената се върнала от почивка и слисала колежките си с новия си вид. Всички умували откъде скромна млада жена с малко над минималната заплата е намерила средства за силиконови импланти.

Из града веднага плъзнала клюката, че продавачката е хванала за гадже семеен бизнесмен и се радва на щедри подаръци и тайна връзка.

От седмица обаче местен плейбой започнал упорито да ухажва пищната хубавица.

"Идваше по няколко пъти в магазина и си купуваше дребни неща. Дебнеше с часове отвън, за да разбере коя смяна е колежката. Винаги си намираше повод да я заговори, но тя не му обръщаше много внимание", разказват нейни колежки пред "Монитор".

Вместо да се откаже обаче, ухажорът ставал все по-напорист. Преди два дни изчакал пред магазина обектът му на желание да свърши работа и я награбил.

Докато стъписаната млада жена се осъзнае и зашлеви натрапника, той бръкнал под блузката й и… измамата лъснала.

"Стана голям скандал. Момичето се развика, а нахалникът започна да й крещи, че е лъжкиня и измамница и започна злобно да й се подиграва", коментират очевидци на грозната сцена.

Накрая вбесената дама свалила яростно латексовите пищни форми и ги захвърлила в лицето му.

И така – изкуственият бюст останал да лежи с часове на тротоара пред търговската верига, а минувачи го снимаха и качиха в социалните мрежи.