Неприятна ситуация в Стара Загора, чиято причина за възникване не се знае. Нека заедно отгатнем.

Неидентифицирано лице си е изляло всичкия гняв върху колата на Светла Луцканова. Жената е заварила колата си в ужасяващо състояние - и четирите гуми на возилото са нарязани. За капак - извършителят на деянието е одрал колата на няколко места.

Светла живее в центъра на Стара Загора. Именно там е била паркирана колата й - пред входа на блока, в който живее. Тя сподели снимки на колата си, от които виждаме, че гумите са нарязани стабилно.

Във входа на блока, в който живее Светла, има камера за видеонаблюдение. Кремена Колева, коментираща случилото се, предполага, че кадрите от камерата няма да свършат работа, тъй като автомобилът на Светла се пада малко в страни и не попада под "наблюдението" на камерата.

Потърпевшата вече е сигнализирала на органите на реда за вандалската проява.

"Не сакам я да съм добре, сакам Вуте да е зле... Това е българинът!", коментира Таня Увардова.

"Е, щом е пожалил резервната гума не е професионалист, пак бива...", пише Николай Стойчев, а Светла му отговаря така: "Само тя ми остана!".

Според Христо Георгиев потърпевшата е стъпила накриво.

"Това със сигурност не е случайност, да знаеш. Разочаровала си някой", предполага мъжът. Светла обаче отвръща, че това не е начинът. "Разбира се, че не, но вие жените си отмъщавате по други начини! Това е типична проява на пренебрегнат мъж, който е останал много разочарован и огорчен!", смята още Христо.

Живко споделя, че в Стара Загора постоянно се случва да бъдат нарязани нечии гуми. "Що така?", пита той. Светла му отговаря, че миналата нощ в квартал "Железник" са нарязали гумите на осем автомобила.

Мерцедес осъмна с "бургаско" послание - забити кирки

Вижте снимки: